Poker Affiliates tjänar mer än advokater

Pokerfilialer skrattar hela vägen till banken dessa dagar, som online-poker har sprängt med populariteten av shower som världsserien av poker och världspoker att turnera. Konsensusen på det netto är ”en filial som programmet” inte är en verklig affär, men med så många personer som spelar poker, finns det mycket pengar som ska göras. Online-pokerrum som realiseras från början, att ordet av munnen precis inte gick att vara nog som håller spelarna att komma, men med tusentals filialsaker ändrar bråttom.

Några pokerfilialer gör nu väl över 500.000 per år, genom att främja deras favorit- pokerrum. Nu… gör inte varje filial denna sort av pengar, men du förvånas antagligen på how many är faktiskt. Den har beräknat, att partipoker har över 50.000 filialer som hela tiden främjar deras plats, 24 timmar om dagen 365 dagar ett år. Du behöver egentligen inte ord av munnen, när du har den sort av reserv

Pokerrummen betalar endera en procentsats av vinsterna (25- 40%), eller några ska betala en skottpengar per spelaren mellan $65-$150 beroende av pokerrummet. Mest filialer föredrar procentsatsen som är förment att baseras på ”livet” av spelaren att undertecknat upp bara ny tvist har poppat upp på pokerfora över det netto, då partypoker ändrade deras ”filialöverenskommelse”. Som synes har partypoker avgjort att, om din spelare inte spelar för 60 dagar hon är ej längre din spelare och din procentsats är ogiltig och utan laga kraft. Om detta är riktigt, och jag inte säger att den är, då betyder livet av spelaren inte en kulle av bönor. Jag vet, att jag inte spelar alltid på det samma rummet varje 60 dagar, ibland mig kunde gå 3 eller 4 månader som spelar på pokerroom.com, för jag går tillbaka att spela på partiet.

Onödigt att säga, har det rört upp ett växande bålgetingrede av ilskna filialer. Jag är säker att PP har nog märkeserkännande nu som det inte ska betyda, om de som var borttappade några godafilialer här och där men ……, om 30- 40% fick förbannad, det kunde ändra helhetsgungan av pokertrafik på det netto. De kunde inte vara det största rummet på det netto mer. Låt oss kasta några nummer omkring och se vad skulle hända om 100 toppna filialer som i genomsnitt uppgå till 500 spelare en omdirigerad trafik för månad plötsligt. Det är 50.000 spelare väck till ett annat pokerrum. Denna är sorten av makt som filialer har på internet och personligen….,Jag tänker att det är ett bra ting.

Min filialchef berättade personligen mig att han har grabbar som gör över 100k per MÅNAD! Hur är det för en årslön, är det kalla 1,2 miljon dollar om året. Med de mycket pengar på linjen är det ingen under som de använder heltid chefer precis för att ta omsorg av filialbehov. Det går också att visa att precis dessa hur mycket pengar kasinots och pokerrum gör. Makten av internet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *